Resultaten voor Rijbewijs A

Rijbewijs A
Motorrijbewijs VAB-Rijschool.
Heb je reeds een Rijbewijs A2 en ben je 22 jaar of ouder? Je kan twee jaar na het behalen van rijbewijs A2 overstappen naar rijbewijs A, op voorwaarde dat je minstens 4 uur les volgt en slaagt voor het praktijkexamen.
autorijlessen theorie
Motorrijbewijs halen: veelgestelde vragen Rijschool KEMP.
Bij dit laatste geldt overigens dat als je voor 19 januari 2013 al in het bezit was van een bepaalde rijbewijscategorie, de oude bevoegdheden behouden blijven. Hoe lang is mijn rijbewijs A geldig? De rijbewijzen A1, A2 en A zijn allemaal 10 jaar geldig.
koffiemachine
Je rijbewijs, alle soorten A-B-AM-C-D rijbewijzen op één pagina.
Ben je al in bezit van rijbewijs A1 dan hoeft alleen het praktijkexamen afgelegd te worden, anders ook theorie. Je moet minstens twee jaar in het bezit van rijbewijs A2 zijn om je rijbewijs A te halen. Er moet dan nog wel een praktijkexamen afgelegd worden.
code 95
Motor Rijbewijs A Verkeersschool Metro.
Kandidaten vanaf 21 jaar komen in aanmerking voor rijbewijs A met code 80. Lees hier meer over de regeling. Kandidaten die 24 jaar of ouder zijn, mogen direct beginnen met het examen voor A-onbeperkt. Naar alle Motor Rijbewijs A pakketten.
Sea
Rijbewijs A Jaap Speelziek.
Schrijf je dan in voor een motorrijopleiding van Jaap Speelziek. Met het rijbewijs A mag je motorrijden op elke gewenste motor. Inschrijven Rijbewijs A. Het rijbewijs A wordt gewoonlijk behaald door twee verschillende groepen. Beginners of motorrijders die al het rijbewijs A2 hebben.
17 jaar rijbewijs
Rijbewijs A1, A2 en A Veronica Verkeersschool Utrecht.
Het A rijbewijs is bij Veronica alleen voor de schakelmotor te behalen. Als je een A1 rijbewijs hebt gehaald kan je door één AVD examen af te leggen het A2 rijbewijs halen. Hetzelfde geldt voor van het A2 naar A onbeperkt.
Mijn BOVAG Motorrijbewijs A1, A2, A en code 80.
Als je via het getrapte systeem je rijbewijs voor de zware categorie A behaalt, dan krijg je geen code 80 op je rijbewijs. Hoe komt iemand van rijbewijs A2 naar rijbewijs A? Hoe komt iemand van rijbewijs A2 naar rijbewijs A?
Goed om te weten voor je motorrijbewijs!
Met ingang van eind november 2017 kan een A-examen voor kandidaten van 21, 22 en 23 jaar worden gereserveerd. Als je het rijbewijs voor de zware categorie A vóór je 24e rechtstreeks behaalt, krijg je code 80 op het rijbewijs vermeld.

Contacteer ons