Meer resultaten voor Kosten rijbewijs

Kosten rijbewijs
Gemeente Dronten Wat zijn de kosten van een rijbewijs? Wat zijn de kosten van een rijbewijs?
Op uw rijbewijs staan uw persoonsgegevens en pasfoto en er is aangegeven voor welke categorie voertuigen het rijbewijs geldig is. Het rijbewijs heeft in Nederland de status van identiteitsbewijs en blijft eigendom van de staat. Wat zijn de kosten van een rijbewijs?
autorijschool
Rijbewijs.
Als u voor 12.30 uur uw nieuwe rijbewijs aanvraagt dan kunt u uw rijbewijs de volgende werkdag al afhalen. Aan deze procedure zijn voor ons extra kosten verbonden die wij aan u in rekening brengen. Heeft u al een rijbewijs en slaagt u voor een categorie-uitbreiding dan vernieuwt u uw bestaande rijbewijs.
GU10
Rijbewijs: aanvragen of verlengen Onderwerpen Home Capelle aan den IJssel.
Is uw rijbewijs zoek of gestolen? Maak dan een afspraak voor aangifte van vermissing. Tijdens de aangifte kunt u meteen het nieuwe rijbewijs aanvragen. Hiervoor hoeft u dus geen aparte afspraak in te plannen. U betaalt alleen de kosten voor het aanvragen van uw rijbewijs.
rijbewijs kwijt
Rijbewijs Gemeente Tilburg.
U bevindt zich op: Inwoners / Paspoort, rijbewijs, uittreksels / Rijbewijs. Een rijbewijs aanvragen kan alleen op afspraak. Het aanvragen én ophalen doet u zelf, bij de gemeente waar u staat ingeschreven. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Het rijbewijs ligt na 5 werkdagen voor u klaar.
code 95
Gemeente Gilze en Rijen: Rijbewijs.
Een rijbewijs ophalen of aanvragen kan alleen op afspraak. Extra kosten voor een spoedaanvraag. Extra kosten bij verlies of diefstal. Thuisbezorgen van een rijbewijs. Bij de aanvraag van een rijbewijs neemt u het volgende mee.: bij vernieuwen van uw rijbewijs: uw oude rijbewijs.
Gemeente Goirle: Rijbewijs.
U betaalt de kosten bij de aanvraag. Een rijbewijs aanvragen kan alleen op afspraak. Kosten rijbewijs Product Prijs. Extra kosten voor een spoedaanvraag. Extra kosten bij verlies of diefstal. Bij de aanvraag van een rijbewijs neemt u het volgende mee.: bij vernieuwen van uw rijbewijs: uw oude rijbewijs.
Rotterdam.nl Rijbewijs.
Kijk voor de openingstijden op de pagina van de stadswinkels. Binnen maximaal drie maanden moet u uw rijbewijs zelf afhalen. Breng naast uw afhaalbewijs een geldig paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning mee. Meer informatie leest u op de pagina spoedaanvraag rijbewijs. Soort aanvraag 2018. Extra kosten spoedprocedure.
Rijbewijs gemeente Oisterwijk.
Extra kosten voor spoedaanvraag: 3410., Het afhalen van uw rijbewijs doet u zonder afspraak bij de receptie van het gemeentehuis. Bij de aanvraag van een rijbewijs neemt u het volgende mee.: bij vernieuwen van uw rijbewijs: uw oude rijbewijs. 1 pasfoto in kleur, waar u goed op lijkt.

Contacteer ons